Medlemskab

Hvem kan blive medlem af SektorCERT?

SektorCERT er de kritiske sektorers cybersikkerhedscenter.

Hvis du er et selskab som har ansvar for at drive kritisk infrastruktur i Kongeriget Danmark, kan du blive tilsluttet SektorCERT og modtage vores ydelser. 

For at gøre brug af de ydelser som SektorCERT tilbyder, skal du indgå en tilslutningsaftale med EnergiCERT. Tilslutningsaftalen skaber fundamentet for samarbejdet og indeholder bl.a. fortrolighedserklæring, håndtering af persondata, samt aftale om deling af sikkerhedshændelser blandt tilsluttede virksomheder.

Der er tre forskellige veje til at blive tilsluttet SektorCERT. Vælg den af dem, der passer bedst på dig nedenfor ved at klikke på overskriften.

Flere brancheforeninger har indgået aftale med SektorCERT om, at deres medlemmer kan modtage ydelser fra SektorCERT.

Hvis du har ansvaret for at drive kritisk infrastruktur i Danmark og er medlem i Green Power Denmark, Dansk Fjernvarme eller DANVA, skal du vælge denne måde at blive tilsluttet SektorCERT på. 

Hvis du er et selskab (offentlig eller privat) som har ansvaret for at drive kritisk infrastruktur i Danmark, kan du blive medlem af SektorCERT – også selvom du ikke er med i de brancheforeninger, som SektorCERT har indgået aftale med. 

Hvis du er leverandør, producent, serviceudbyder, operatør eller andet til virksomheder indenfor kritisk infrastruktur, kan du meget snart blive tilknyttet SektorCERT.

Du kan tilkendegive din interesse her. Så vender vi tilbage til dig så snart det er muligt.